DIZAJN I ARHITEKTURA

Kakav nam Božić predlaže Ikea?

Prva božićna inspiracija stigla je s poznatim brendom

ikea božić

Premda se tek približavamo kraju listopada, mnogi su nas brendovi već počeli podsjećati na nadolazeće blagdane. I dok će nekome samo od spomena na pravu zimu pasti mrak na oči, vjerujemo kako ima mnogo onih koji se istinski raduju Božiću i svim pripremama za isti.

Jedna od prvih injekcija božićnog duha stigla je s Ikeom, koja nam je podastrijela prekrasne vizuale zbog kojih bismo svoj dom okitili istog časa. Tradicionalna crvena boja se u Ikeinoj viziji blagdana pritajila te se pojavljuje u obliku detalja. Ukrasne zvijezde, svijeće i papir za zamatanje bit će idealni u ovoj bogatoj nijansi, dok će plava boja činiti savršenu kombinaciju s bijelom i zlatnim odsjajem lampica, kao i snježno bijelim ukrasima i drvetom.

ikea božić

ikea božić

Kad je riječ o inspiraciji za uređenje doma, na Ikeine dizajnere i stiliste uvijek možemo računati, pa su nam tako i u slučaju božićnih vizuala osigurali ideje koje možemo iskoristiti u vlastitom domu. Primjerice, ukrašene ogoljele grane iznad stola ili položene uza zid, svjetlucave zvijezde i lampice na zidu umjesto na božićnom drvcu zanimljivi su momenti koje će cijeniti sve kreativne duše s misijom pretvaranja svog doma u pravu božićnu bajku.

ikea božić

ikea božić

ikea božić

ikea božić

ikea božić

ikea božić

ikea božić

ikea božić

ikea božić

ikea božić

ikea božić

ikea božić
M.M.
Foto: Ikea Press
Objavljeno: 19.10.2016. u 09:38
Tagovi: Ikea, Božić

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p