DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako će izgledati novi dom obitelji Obama?

Raskošna rezidencija u cijenjenoj četvrti Washingtona

obama

Dok se diljem svijeta, no ponajprije u Washingtonu, odvija povijesni #WomensMarch, masovni prosvjed za žene, ali i protiv svega što predstavlja Donald Trump, obitelj Obama se seli u svoj novi dom.

Premda je selidba iz Bijele kuće jednog od omiljenih američkih predsjednika od većine popraćena s tugom, novi dom obitelji Obama je sve samo ne tužan. Kako izvještava The New York Times, nova rezidencija bivše predsjedničke obitelji nalazi se u četvrti Kalorama u Washingtonu, gdje će poznata familija ostati sve dok Barackova i Michellina kćer Sasha ne završi srednju školu 2018. godine.

obama
obama
Luksuzno imanje u jednoj od najekskluzivnijih četvrti Washingtona se sastoji od devet spavaćih soba, a interijer krase bogati drveni podovi, bijeli mramor, prostrane terase, a vanjski dio sastoji se od raskošnih vrtova. Osim što je uređena u klasičnom stilu, kuća ima i bogatu povijest. Sagrađena je 1928. i u njoj je živio veteran oba svjetska rata Charles Hamilton Maddox čija je kći glumila s Marlonom Brandom u filmu The Men, a cijela četvrt vrvi političarima i diplomatima, pa su tako u susjedstvu živjeli Woodrow Wilson, William Howard Taft, Franklin D. Roosevelt, Herbert Hoover, kao i senator Edward M. Kennedy.

obama
obama

M.M.
Foto: designyoutrust.com
Objavljeno: 23.01.2017. u 09:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p