DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako izgleda kuća iz snova prema korisnicima Pinteresta?

Slažete se s većinom?

kuća iz snova  
Kada je magazin Tech Insider upitao autore Pinteresta kako izgleda najpopularnija kuća među njegovim korisnicima, dobiven odgovor bio je pomalo neočekivan. Naime, suprotno očekivanjima, kuća iz snova najvećeg broja korisnika izgleda tradicionalno američki.

Uzimajući u obzir statistiku Pinteresta i prosječnog korisnika ove internet platforme, najviralniji dom ipak toliko ne čudi. Bez obzira na to što se većina nas divi egzotičnim, modernim zdanjima koji odišu luksuzom, dom iz snova je, sudeći prema Pinterestu, prostran, tradicionalan i klasično američki. Visoki strop, neutralna paleta boja i klasična elegancija u dnevnoj sobi te rustikalna kuhinja i blagovaonica s drvenim podovima izbor su većine.
 
dnevna soba 
Kad je pak riječ o najdražem ženskom kutku u kući, najviralniji je prostrani walk in ormar u kojem prevladava bijela boja. Najveći dio korisnika Pinteresta želi da njihova kupaonica ima izgled koji podsjeća na kuću na plaži, s prirodnim elementima, dok je onaj moderniji kutak doma soba s kućnim kinom. Nju većina Pinterest korisnika zamišlja kao urbanu i gadgetima ispunjenu prostoriju, dok je kućni ured nježan, prozračan i romantičan. 
 
Premda bi u neke dijelove ove kuće iz snova složene prema viralnim fotografijama na Pinterestu intervenirali s timom dizajnera interijera, moramo priznati kako se na dnevni boravak s ljuljačkom ne bismo žalili. 
 
kuhinja 
blagovaonica 
dnevni boravak   
ured 
ormar   
tv soba 
M.M.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 13.06.2016. u 14:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p