DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako kreirati kućni kutak za vježbanje?

Vikend projekt: stvorite kutak u kojem ćete voljeti boraviti
Kako kreirati kućni kutak za vježbanje?
Kontinuirana tjelovježba zahtijeva disciplinu, no većina nas zimi ovu osobinu pomalo zaboravlja. Umiješa li se slučajno i snijeg u priču negdje tijekom našeg kontempliranja oko toga okrenuti li se na drugu stranu ispod najmekše dekice koju posjedujemo ili izaći na hladni zrak ne bi li protrčali par krugova, riječ na 'd' se briše iz našeg rječnika.

No, što kada bismo vam otkrili trik zahvaljujući kojem biste mogli ostati motivirani i u svojoj dnevnoj rutini zimi zadržati neki oblik tjelovježbe? Baš kao što su nam ponekad nove sportske tajice ili topić poticaj da se ipak uputimo u teretanu, kreiranje ugodnog kutka za vježbanje kod kuće bi moglo polučiti isti učinak. Ako vježbanje počnete poistovjećivati s vremenom u danu posvećenom samo vama, periodu u kojem tetošite sva čula i usmjereni ste na dobrobit svog tijela, naposljetku, u njemu i uživate, sve negativne konotacije vezane za trening će se rasplinuti poput mjehurića od sapunice.

Kako kreirati kućni kutak za vježbanje?
Kako kreirati kućni kutak za vježbanje?
Volite li komfor svoga doma, samoću i atmosferu koju kreirate sami, ideju po vašoj mjeri smo pronašli na Ikeinim stranicama. Poznati brend ima sjajan savjet za kreiranje kutka u domu posvećenog vježbanju jer, namijenite li i stilizirate po svom ukusu samo jedan maleni dio, vjerujemo da ćete već pri samom pogledu na njega poželjeti raširiti svoju prostirku za jogu i odraditi nekoliko serija. Ono što Ikea savjetuje jest da rekvizite i opremu za vježbanje, ako je to način vježbanja koji vam najviše odgovara, posložite na police kako biste dobili više slobodnog prostora. Na police možete staviti i laptop pa će i vježbanje uz YouTube biti lakše. Cijeli ovaj kutak možete po želji sakriti zavjesama obješenima sa stropa, a za opuštanje nakon vježbanja slobodno upalite koju mirisnu svijeću. Bit će ovo pravi zen kutak u koji ćete jedva čekati doći nakon napornog dana.

Komade namještaja koji bi vam mogli pomoći u kreiranju ovog mjesta za vježbanje pronađite ovdjea vježbe s kojima možete krenuti vas čekaju ovdje.

Kako kreirati kućni kutak za vježbanje?
M.M.
Foto: Ikea
Objavljeno: 14.01.2017. u 09:52

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p