DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako kreirati savršeni noćni ormarić?

Vikend projekt: spavaća soba kao oaza mira
noćni ormarić 
Kada zamišljate svoju savršenu spavaću sobu, što se u njoj sve nalazi? Veliki ormar, još veći krevet, mekani tepisi, elegantna ogledala, stol za šminku? Svatko od nas ima svoju viziju i estetiku sobe namijenjene za potpuno opuštanje, no sigurni smo i u to da se u gotovo svakoj od tih vizija krije i maleni noćni ormarić kraj kreveta.

Noćni ormarić se smatra jednim od najintimnijih kutaka u nečijem domu i njegov sadržaj će često odati o kakvom je vlasniku riječ, stoga nije naodmet posvetiti mu malo pažnje. Držite li na svom ormariću knjigu koju upravo čitate, svjetiljku, čašu vode ili kremu za ruke, ovisi samo o vama, no ono što je bitno jest da on bude prilagođen vašoj estetici i da zajedno s ostalim komadima namještaja vašu sobu čini mirnom oazom u koju ćete se obožavati povući.
 
noćni ormarić

Želite li biti drugačiji i kreirati originalni životni prostor, umjesto da u obližnjoj prodavaonici namještaja kupite prvi noćni ormarić koji vam upadne u oko, razmislite o nekim drugim komadima koji bi vam mogli poslužiti kraj kreveta. Napravite sami svoj mali stol za sitnice pomoću časopisa, vintage škrinje, ljestvi, stolica ili pak nekoliko dasaka koje ćete pričvrstiti na zid. Inspiraciju pronađite u nastavku.

noćni ormarić 
noćni ormarić 
noćni ormarić 
noćni ormarić 
noćni ormarić 
M.M.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 21.05.2016. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p