DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako 'unijeti ljeto' u interijer?

Vikend projekt: idealan ljetni dom
ljetni interijer 
Htjeli si to priznati ili ne, na polovici smo ljeta. Ostalo je još malo vremena za potpuno predavanje ljetnim radostima, a isto vrijedi i za unošenje ljetnih elemenata u naš životni prostor. 

Suvišno je nabrajati razloge zbog kojih obožavamo tople mjesece, a i u slučaju interijera oni su jasni. Svijetle i one eklektične, jarke boje, prozračni materijali, prirodni elementi ili boemski chic momenti su koji najbolje u domu izgledaju upravo ljeti, stoga je krajnje vrijeme da iskoristimo sve asove iz rukava.

U slučaju da vam manjka inspiracije, platforme poput Pinteresta obiluju prijedlozima i idejama koje možete posuditi već ovog vikenda. Unesite u prostor metalik akcente, dodajte svjetiljke od prirodnih materijala, podignite prostorije obojenim detaljima, unesite lampice, daske za surfanje ili viseće ležaljke, obično posuđe zamijenite za ono ukrašeno i pomalo ekscentrično, a na vidjelo iznesite i chic mini bar. Minimalistički tepih zamijenite za onaj s printom, a slobodno obojite i koji element u jarku boju. On će poslužiti kao statement komad u prostoriji, a vi ćete imati zanimljiv ljetni dom ispunjen dobrom energijom.
 
ljetni interijer 
ljetni interijer 
ljetni interijer 
ljetni interijer 
ljetni interijer 
ljetni interijer 
M.M.
Foto: Pinterest 
Objavljeno: 30.07.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p