DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako urediti dom u maksimalističkom stilu?

Inspirirajte se eklektičnim domom glazbenice Kelis
kelis
svijetu dizajna interijera i lifestylea općenito, možda jest najaktualniji minimalizam karakterističan za skandinavsko podneblje, no to ne znači da maksimalisti moraju odbaciti svoju estetiku i domove presvući u bijelo te izbaciti sav nepotreban namještaj.

Dokaz tome je i zanimljiv dom glazbenice Kelis koja je vrata svoje kuće u Los Angelesu otvorila Nownessu u posljednjoj epizodi serijala My Apartment. Poznata po mega hitu Milkshake koji smo svojedobno svi pjevušili, Kelis Rogers je danas chefica. Naime, 2006. godine je pohađa kulinarsku školu Le Cordon Bleu, napisala kuharicu i otvorila svoj pop-up restoran u Londonu, a zanimljivo je kako je nakon toga, 2014. izbacila i album Food.

Ono što nas je ovog puta zaintrigiralo jest upravo kuća ispunjena detaljima, ulovima s putovanja, umjetninama i ostalim statement komadima koji odražavaju stil poznate glazbenice. Vodeći se za motom više je više, Kelis je svoj dom ispunila mnoštvom dragih uspomena, te je kreirala svoje sretno mjesto, kako je izjavila novinarski Nownessa. Impozantni ormar vrvi kostimima, psihodeličnim uzorcima, odjećom i detaljima iz glazbenih spotova, no ono zbog čega je glazbenica kupila kuću jest dvorište s bazenom i palmama koje odiše glamurom starog Hollywooda. Zavirite u lijepu kuću u videu u nastavku te slobodno iskoristite koju ideju u vlastitom domu. M.M.
Foto: Screenshot
Objavljeno: 26.01.2017. u 11:43

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p