DIZAJN I ARHITEKTURA

Kare otvorio novu trgovinu dizajnerskog namještaja

Prva samostalna trgovina
kare dizajn
V
rhunski nekonvencionalni namještaj njemačkog KARE dostupan je od sada i u Zagrebu, u novootvorenoj trgovini KARE u trgovačkom centru King Cross Jankomir. Trgovina se proteže na 700 kvadratnih metara, a u njoj posjetitelji imaju priliku razgledati i kupiti dizajnerski namještaj, rasvjetu i opremu.

KARE, svjetski poznati proizvođač nekonvencionalnog dizajnerskog namještaja sinoć je svečano otvorio svoju prvu samostalnu trgovinu u zagrebačkom trgovačkom centru King Cross Jankomir. Atraktivan prodajni prostor koji se proteže na površini od 700 kvadratnih metara okupljenim je uglednim gostima predstavio gospodin Peter Schonhöfen, jedan od dvojice osnivača kompanije KARE Design GmbH.

kare dizajn
kare dizajn
kare dizajn
kare dizajn
Dvojica ljubitelja dizajna, Jürgen Reiter i Peter Schönhofen osnovali su KARE još kao studenti kada su uređivali stan kojeg su dijelili. Njihova strast za stilskim namještajem bila je puno veća od njihovog budžeta, no osnivači KARE-a imali su spremno rješenje za ovaj problem. Vrhunski dizajn bio je rezerviran za elitu i jako skup, stoga su oni izmislili svoj vlastiti. Njihov moto - namještaj zaslužuje odličan dizajn po atraktivnoj cijeni i s malo neuobičajenosti, naposljetku, namještaj treba biti zabavan.

kare dizajn
kare dizajn
kare dizajn
Foto: PR
Objavljeno: 10.02.2017. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p