DIZAJN I ARHITEKTURA

Knjiga koju će obožavati ljubitelji dizajna

Mirjana Mikulec predstavila knjigu 'Mali stanovi'
 Mirjana Mikulec
 
Nakon serije knjiga o pravilima dobrog dizajna interijera, ugledna dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, napisala je novu knjigu posvećenu malim prostorima. Savjeti, ideje i trikovi koji će baš svaki prostor učiniti udobnim i bolje iskorištenim, neovisno o namjeni i kvadraturi, samo su dio toga što čitatelje očekuje u desetoj knjizi Mirjane Mikulec, posvećenoj interijerima. 

Knjiga je nastala u suradnji s brojnim dizajnerskim i arhitektonskim studijima, pa tako Mali stanovi donose ne samo dizajnerska rješenja s potpisom Mirjane Mikulec, već i impresivne primjere vrhunskih interijera, skromne kvadrature diljem svijeta.
 
“Vjerujem da će knjiga uvjeriti čitatelje da minimalna kvadratura nije nužno ograničavajući faktor i da mali stanovi mogu itekako dobro izgledati. S vremenom se životni prostori sve više smanjuju i to nije trend rezerviran samo za Hrvatsku, već cijeli svijet. Dizajnerima su mali prostori pravi poligon za istraživanje vlastitih granica kreativnosti, a rezultat toga su zaista iznimni interijeri”, ističe Mirjana Mikulec.
 
Mirjana Mikulec 
Iza Mirjane Mikulec je još jedna uspješna godina. Objava desete knjige Mali stanovi samo je zaokružila poslovnu priču ove dizajnerice interijera koja je u 2015. godini odradila stotinjak projekata sa svojim timom, snimila osmu sezonu emisije InDizajn koja se emitira na RTL-u i sudjelovala u humanitarnim projektima u kojima je uredila tri dječja doma. Energije joj ne nedostaje tako da već počinje s realizacijom novih projekata. Knjigu potražite na kioscima Tiska po cijeni od 39,90kn!
 
Foto: Darko Mihalić
Objavljeno: 02.12.2015. u 11:58

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p