DIZAJN I ARHITEKTURA

Knjiga po mjeri ljubitelja dizajna interijera

Mirjana Mikulec predstavila novu knjigu
mirjana mikulec
N
akon serije knjiga posvećenih malim stanovima, prostorijama doma i drugim specifičnostima dizajna interijera, Mirjana Mikulec napisala je i knjigu koja će poslužiti kao priručnik svakome tko oprema dom iz temelja.


Na primjeru realizacije jednog projekta koji potpisuje, dizajnerica pokazuje kako i sami možete isplanirati i proći kroz zahtjevan proces uređenja stana ili kuće - bez muke.

''Ovom knjigom željela sam svu teoriju o uređenju interijera pretočiti u praktični vodič kroz konkretne radove. Nastojala sam, kao što naziv kaže, obuhvatiti svaki segment s kojim se možete susresti prilikom stvaranja doma i čitateljima pružiti sve važne informacije, ideje i rješenja na jednom mjestu. Opremanje interijera krije mnoge zamke u koje je jednostavno upasti, a koje rezultiraju i dodatnim, neočekivanim troškovima. To obično shvatimo kada je prekasno, ali zato je tu moja knjiga koja će vam pomoći'', izjavila je Mirjana koja u svom najnovijem uratku progovara o mnogim problemima, ali i dizajnerskim rješenjima.

mirjana mikulec
Knjigu potražite u prodaji na kioscima Tiska, Tisak Media centrima, prodajnim mjestima Hrvatske pošte i iNovina.

Foto: Ivana Niskota
Objavljeno: 16.02.2017. u 12:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p