DIZAJN I ARHITEKTURA

Kolekcija preslatkih rokovnika domaće ilustratorice

Idealni za poklon sebi ili najdražima
issa bratinčević
Svima jako dobro poznata po svojim simpatičnim ilustracijama, zagrebačka kreativka Issa Bratinčević redovito nas veseli svojim sezonskim kolekcijama ručno oslikanih čestitki, bilježnica i slika, pa se tako pobrinula da i ove jeseni svoje obaveze i recepte bilježimo u unikatne rokovnike i kuharice.

Želeći se odmoriti od crtanja redovnih narudžbi, Issa je osmislila rokovnike, kaže, sebi za dušu. Oni čine kolekciju jesen/zima jer su inspirirani prirodom i stvarima koje samu autoricu vesele u hladnoj sezoni, poput ogromnih zimskih šalova ili čitanja knjige uz šalicu kave. Po jedan komad od svakog motiva čini ove rokovnike jedinstvenima, dok su korice i unutrašnjost izrađeni od recikliranog papira, a listovi prazni i spremi za popunjavanje.

issa bratinčević
issa bratinčević
''Kad je riječ o kuharici, radi se o božićnom izdanju moje stare ilustracije 'Tko se kolača laća...' koja se učinila prigodnom za ovo božićno vrijeme kad papamo puno kolača. Ljudi sve više spremaju recepte u mobitele i tablete, pinaju ih na Pinterestu i slično, no s obzirom na to da ja jako volim stare, rukom ispisane kuharice, učinilo mi se zgodnim napraviti jednu za zapisivanje svih božićnih recepata. Kuharica je također izrađena od recikliranog papira te ručno oslikana'', ispričala nam je Issa o kuharici koju smo poželjeli vidjeti u svojoj kuhinji.

Ovi simpatični rokovnici i kuharica bit će idealni za poklon nadolazećih blagdana, a pronaći ih možete na Issinoj službenoj ili Facebook stranici.

 Issa Bratinčević
 Issa Bratinčević
 Issa Bratinčević
 Issa Bratinčević
M.M.
Foto: Issa Arts
Objavljeno: 23.11.2016. u 09:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p