DIZAJN I ARHITEKTURA

Komadi koji će uljepšati svaku spavaću sobu

Mirjana Mikulec predstavlja novu liniju ekskluzivnih proizvoda
mirjana mikulec
N
akon odlično prihvaćenih mirisnih svijeća pakiranih u atraktivne limenke, kvalitetnih ručnika za kupaonicu i plažu, poznata hrvatska dizajnerica interijera Mirjana Mikulec kreirala je proizvode za spavaću sobu.


Posteljina, prekrivači i kućni ogrtači novi su članovi dekorativne obitelji proizvoda za dom s njezinim potpisom. Posebna pozornost pridana je samim materijalima pa je tako svaki komad izrađen od visokokvalitetnog pamuka.

Mirjanino je mišljenje da dizajn spavaće sobe mora imati opuštajući efekt na vlasnike. Time se vodila i prilikom dizajniranja posteljine, a set s jastučnicama inspiriran je tradicionalnim posteljinama kakve su imale naše bake i krasi ih čipka koja daje dašak romantike vašem prostoru.

mirjana mikulec
mirjana mikulec
Dekorativni prekrivači izrađeni od najfinijih vlakana, s popularnim chevron uzorkom i sad već prepoznatljivim resama, koje krase i Mirjanine kupaonske ručnike učinit će svaku sofu ili krevet još primamljivijim, a upravo promjenom takvih detalja u stanu mijenjate cijeli dojam prostora. Prekrivači su dostupni u bež i tamnoplavoj boji.

Ako volite kućne ogrtače zaljubit ćete se u one s potpisom Mirjane Mikulec. Izrađeni su od pamuka, a uzorak tkanine inspiriran je traperom koji nikada ne izlazi iz mode. Kako bi ambijent u spavaćoj sobi bio potpun, Mirjana je osmislila i novu liniju mirisnih svijeća pod nazivom Sfera mirisa okruglog su oblika i nadahnute prirodom, pa tako prva nosi naziv Kamen.

''Za liniju proizvoda koju potpisujem koristila sam samo najkvalitetnije, prirodne materijale. Priroda mi je bila inspiracija i prilikom razvijanja nove linije mirisa, pa zato prva nosi naziv Kamen, a uskoro ćemo predstaviti i druge, isto tako inspirirane prirodnim materijalima ili pojavama'', ističe Mirjana Mikulec koja na ovome ne planira stati, pa tako, nakon asortimana za kupaonicu i spavaću sobu, planira osmisliti i liniju proizvoda za kuhinju.

mirjana mikulec
mirjana mikulec
mirjana mikulec
mirjana mikulec
mirjana mikulec
Foto: PR
Objavljeno: 08.11.2016. u 11:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p