DIZAJN I ARHITEKTURA

Kuća u kojoj je odrastala Gigi Hadid je san snova

Kalifornijska rezidencija ultra popularne manekenke

gigi hadid 
Često slušamo priče o uspjehu poznatih modela u kojima se jedan scenarij ponavlja. Naime, mlade djevojke u mnogim slučajevima dolaze iz nerazvijenih zemalja i lošijih uvjeta te nakon što ih otkriju počnu živjeti svoj san. Zarađuju pristojan novac, zabavljaju se po mondenim destinacijama i njihovi skromni počeci postaju stvar daleke prošlosti. 

No, u slučaju Gigi Hadid, ali i ostalih celebrity modela koji su danas zavladali pistama, ti počeci su nešto drugačiji. Njihov životni scenarij uključuje bogate roditelje i život na visokoj nozi od rođenja, zbog čega ih ostatak djevojaka koje se pokušavaju probiti u modelingu ne gleda pretjerano blagonaklono. Teorija se potvrdila i s najnovijim dokazom o finom životu Gigi Hadid prije njenog velikog uspjeha na modnim pistama. Naime, kuća u kojoj je stanovala sve do osamostaljenja je očaravajuća. Ogromna rezidencija dom je Gigine majke Yolande i njenog očuha, glazbenog producenta, Davida Fostera.
 
     
Prekrasan posjed koristio se i za snimanje reality serije The Real Housewives of Beverly Hills u kojoj se pojavila i sama Gigi, a sada je on prodan za 19.45 milijuna dolara. Smještena u Malibuu, rezidencija sadrži neizbježan bazen, kino, walk-in ormar, teretanu i sjajan je primjerak tipičnih kalifornijskih vila, u svoj svojoj ekstravaganciji. Minimalizam je u ovoj kući stran pojam, no nas je osvojila svojim prostranim eksterijerom i divnim pogledom.
 
I premda nipošto ne insinuiramo kako je za Gigin uspjeh zaslužan novac njenih roditelja, lako je razumjeti negodovanje normalnih modela kojima se enormna popularnost koju trenutno uživaju Gigi, Kendall i Cara nimalo ne sviđa. Ipak, oduševljenje kućom u kojoj je Gigi provela svoje djetinjstvo, ne možemo sakriti. 
 
gigi hadid 
gigi hadid 
gigi hadid 
gigi hadid 
     
gigi hadid 
gigi hadid 
gigi hadid 
gigi hadid 
gigi hadid   
gigi hadid 
M.M.
Foto: CHRIS CORTAZZO/TRULIA
Objavljeno: 03.11.2015. u 15:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p