DIZAJN I ARHITEKTURA

Lijepi potkrovni stan koji skriva mnogo inspiracije

Kako urediti maleni stan?
Lijepi potkrovni stan koji skriva mnogo inspiracije
Svi mi volimo maštati o luksuznim, prostranim stanovima i kućama koje obiluju glamurom, no da se pregršt inspiracije krije i u mnogo skromnijim domovima, dokazuju chic stanovi poput ovog u koji smo zavirili danas.

Kako je za većinu realnost ipak nešto skromnija od ekstravagantnih rezidencija, inspiraciju volimo potražiti upravo u ovakvim fino uređenim stanovima. Mnogo se ideja koje možemo iskoristiti krije u interijerima u kojima se promišljeno iskoristio prostor i koji prate jasne stilske smjernice.

stan
stan
Lekciju iz uređenja malog potkrovnog studija našli smo u Gothenburgu, gdje se nalazi sladak stan idealan za mladi par. Stan odlikuje zajednički prostor kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka i spavaće sobe u kojem se koristila ponajviše bijela boja s bež i crnim dodacima te drvenim elementima. Veliki prozori osiguravaju mnoštvo prirodnog svjetla, a u kombinaciji sa svijetlom paletom boja cijeli prostor se doima prozračnim i vrlo elegantnim.

stan
Efektan detalj koji stanu daje pomalo boemsku notu jesu stara drvena stolica koji služi i kao dekoracija i pripadajuća žičana kutija, dok su ostali ukrasi više manje crno-bijeli. Slike na zidu ili dekorativne ljestve, kao i stakleni lusteri i žarulje moderan su moment koji se savršeno uklapaju u eteričan stan.

stan
stan
M.M.
Foto: svenskfast.se
Objavljeno: 20.01.2017. u 13:07

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p