DIZAJN I ARHITEKTURA

Mirisi koji će zaokružiti jesensku atmosferu u domu

Notes of Zagreb donosi ugodne i tople nove mirise
Notes of Zagreb
J
esen je doba godine u kojem uživamo u očaravajućim slikama koje nam pruža priroda. Lišće predivnih boja i izgled parkova apsolutno oduševljavaju i najavljuju dolazak zime. Sve te prizore slijede i divni jesenski mirisi koje teško možemo osjetiti u gradu. Upravo iz tog razloga nastao je zagrebački brend Notes of Zagreb. U godinu i pol dana, koliko postoji, Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, a sada nam predstavlja svoju jesensku mirisnu priču.

Difuzori Notes of Zagreba dolaze u lijepoj ambalaži, a pomno osmišljen dizajn boćica uklapa se u svaki ambijent. Njihova jesenska mirisna priča predstavlja nam dva mirisa, Madonnu of the Stone Gate i The Golden Bull, te dvije svijeće naziva Upper Town i Porta di Pietra. Note ovih mirisa donose nam pravu jesen u naš dom.

Notes of Zagreb

Madonna of the Stone Gate miris je koji karakteriziraju vrlo ugodne note cedrovine, sandalovine i ambre. Za ljubitelje slađih mirisa idealan je The Golden Bull, koji obiluje notama kakaa, vanilije i drvenih nota. Ovi mirisi dolaze u dva oblika, kao sprejevi za kuću i kao difuzori sa štapićima. Idealno osvježavaju svaki ambijent i daju mu jednu očaravajuću notu, te ovisno o veličini pakiranja, mogu trajati i do tri mjeseca.

Notes of Zagreb
Za ljubitelje svijeća, Notes of Zagreb je pripremio dvije svijeće koje stvaraju ugodnu jesensku atmosferu. Svijeća Porta di Pietra obiluje mirisima kašmira i vanilije te daje prostoru jedan ugodan i topao miris, dok Upper Town sadrži note ambre i sandalovine.

Notes of Zagreb
Notes of Zagreb
Foto: PR
Objavljeno: 24.11.2016. u 11:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p