DIZAJN I ARHITEKTURA

Mirjana Mikulec najavljuje novu sezonu In Dizajna

Omiljena dizajnerica interijera u novoj sezoni popularne emisije

mirjana mikulec 
nedjelju 6. ožujka, na RTL-u počinje emitiranje devete sezone popularne emisije o uređenju interijera. Proljetne epizode donose pregršt savjeta, noviteta i odličnih makeovera životnih prostora pod kreativnom palicom renomirane dizajnerice interijera.

U potrazi za novim i impresivnim prostorima, Mirjana Mikulec obići će mnoge europske prijestolnice poput Londona, Amsterdama, Ljubljane i Beča, a posjetit će i zanimljive interijere diljem Hrvatske.

“Svakako ćemo i u ovoj sezoni pokazati gledateljima kako izgleda stvaranje interijera, otkriti pokoji insajderski trik i mnoštvo ideja koje će moći i sami primijeniti. Vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe, neovisno o ukusu ili budžetu”, rekla je Mirjana Mikulec osvrćući se na nadolazeću proljetnu sezonu.
 
 
Da posao kojim se bavi nije nimalo jednostavan, Mirjana je istaknula puno puta, a u to će se i ove sezone na svojoj koži moći uvjeriti natjecatelji u rubrici Postani dizajner na jedan dan.
 
“Dobit će zadatak, određeno vrijeme i smjernice, a od prazne prostorije trebat će osmisliti potpuno funkcionalnu prostoriju. Tako na određeni način simuliramo proces osmišljavanja interijera. Iako na prvi pogled izgleda jednostavno, često je teže no što izgleda, a u to će se uvjeriti naši natjecatelji”, dodala je Mirjana.

Makeoveri, korisni savjeti, najnoviji trendovi, ideje za ljubitelje izrade namještaja i inspiracija za uređenje životnog prostora samo su dio onoga što gledatelje očekuje nedjeljom, u prijepodnevnom terminu, na RTL televiziji.
  
Foto: Darko Mihalić
Objavljeno: 29.02.2016. u 15:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p