DIZAJN I ARHITEKTURA

Mirjana Mikulec pokreće prvi sajam interijera

'In Dizajn – Festival modernog doma'
mirjana mikulec 
Mirjana Mikulec, jedna od najutjecajnijih i najinspirativnijih dizajnerica interijera ide korak naprijed. Osim što je Mirjana nedavno otvorila tvrtku i s londonskom adresom, u suradnji s RTL-om, organizira prvi sajam interijera 'In Dizajn – Festival modernog doma', koji će se održati od 16. do 18. rujna.

Dizajnerica je u zagrebačkoj Areni okupila više od 50 izlagača koji će posjetiteljima moći prikazati inovacije i novitete u svijetu interijera, te savjetovati zahvaljujući mnogobrojnim stručnjacima. Ovo je još jedan dokaz u nizu Mirjanine uspješnosti i stručnosti.
 
in dizajn 
''Uzor su nam ugledni, veliki međunarodni sajmovi poput onog u Milanu ili Kolnu. Željeli smo dašak toga donijeti i u Hrvatsku. Nadamo se da ćemo ovim festivalom pružiti nešto novo svim ljubiteljima dizajna interijera kod nas'', ističe Mirjana te dodaje kako joj je organizacija sajma već neko vrijeme velika želja.

Osim inspirativnih rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošnih dekoracija, zanimljivih detalja i drugih mnogobrojnih značajki i zadivljujućih motiva, posjetitelje će zasigurno privući brojni festivalski popusti kao i bogat fond nagrada. Najsretniji posjetitelj osvojit će idejno projektiranje prostora od strane studija 'Mirjana Mikulec interijeri' i opremanje doma u vrijednosti od 50 000 kuna.
  
 
Foto: PR
Objavljeno: 29.08.2016. u 12:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p