LIFESTYLE

Misli poznatih pisaca zabilježene na divnim posterima

Upečatljivi posteri s citatima iz književnih djela
Obvious State
Inspirativni citati su unazad nekoliko godina često viđen detalj u interijerima. Koliko god ih voljeli, problem s ovakvim posterima jest što su poruke na njima često klišejizirane, banalne i prožvakane u bespućima lako zasitnog interneta.

Potaknuti upravo nedostatkom dubljih citata u eri clickbaita, zakleti zaljubljenici u literaturu Evan i Nichole Robertson prije šest godina su odlučili na dekorativne vizuale prenijeti velike ideje iz književnih djela. Različite su misli poznatih pisaca, filozofa i mislioca tako završile na minimalističkim, crno-bijelim posterima, oživljavajući ljubav prema književnosti i ljepotu "sporog promišljanja". Kolekcija postera dobila je ime The Bibliophilia, a njujorški studio od tada djeluje pod imenom Obvious State bilježeći ideje velikana poput Julesa Vernea, Oscara Wildea, Dostojevskog ili Jane Austen uz bok svojim elegantnim ilustracijama.

Tijekom posljednjih šest godina Obvious State je sakupio mnogo obožavatelja i punio je retke medija poput Los Angeles Timesa, a sada se u iste vratio zahvaljujući suradnji s Boxcar Press na temelju koje su producirani novi upečatljivi printevi za koje se sredstva sakupljaju putem Kickstartera. Uz visokokvalitetne vizuale, Obvious State u svojoj ponudi ima i platnene torbe, šalice, ručnike, knjige, a sve proizvode možete vidjeti na službenoj stranici.

Obvious State
Obvious State
Obvious State
Obvious State
Obvious State
Obvious State
Obvious State
Obvious State
Obvious State
Obvious State
Obvious State
Obvious State
M.M.
Foto: Obvious State
Objavljeno: 30.05.2017. u 10:29

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p