DIZAJN I ARHITEKTURA

Moj najdraži kutak u domu: Ana Karadžole

Sanjivo žensko utočište stvarano godinama

Moj najdraži kutak u domu: Ana Karadžole
Nije tajna kako nam je jedan od dražih načina opuštanja skrolanje inspirativnim Instagramom. Bilo da sakupljamo modnu, životnu ili inspiraciju u domeni dizajna interijera, imamo svoje najdraže profile i na njih se vraćamo kada ideje presahnu.

Jedno od tih inspirativnih mjesta definitivno je i profil naše poznate modne blogerice Ane Karadžole. U redovima ženstvenih detalja, sjajnih stylinga i životnih momenata, obožavamo vidjeti i fotografije Aninog najdražeg kutka u domu. Atmosferičan, ženstven, minimalistički, no opet zanimljiv i ispunjen detaljima, ovaj kutak redovito dobiva najviše likeova na Aninom Instagramu, a nakon jednog pogleda na njega jasno je i zašto.

''Fotografije moje sobe dobivaju najviše likeova od ikakvog drugog 'contenta' na mome Instagramu. Radila sam godinama na svojoj sobi, dodavala stvarčice, uređivala ju prema nekoj estetici koja mi se sviđa. Ne znam kako bih ni nazvala taj stil. Prevladavaju svijetle boje i mnogo detalja. Volim svijeće, lampe, čupave tepihe, igre tekstura, pleksiglas, čiste plohe... Teško je izabrati najdraži kutak, no najfotografiraniji je onaj s komodom za šminkanje. Veliko barokno ogledalo je s Hrelića, komoda upecana na sniženju u Jysku, prozirni ladičari dotegljeni iz Muji dućana u Veneciji, mnogo stvari iz Ikee je također tu, što je dokaz da ne morate puno potrošiti u uređenje interijera. Slika na zidu je rad mog tate, nastala 1979. i dio je triptiha koji ću uskoro u cjelini staviti na zid. S Hrelića je i baldahin iznad kreveta za koji me svi pitaju. Tu je i moj najdraži kaotični kutak, odnosno radni stol koji rjeđe uslikam je obično prenatrpan stvarima'', ispričala nam je Ana detaljnije o svom divnom kutku.

Moj najdraži kutak u domu: Ana Karadžole
Moj najdraži kutak u domu: Ana Karadžole

M.M.
Foto: Ana Karadžole
Objavljeno: 13.02.2017. u 10:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p