DIZAJN I ARHITEKTURA

Moj najdraži kutak u domu: Petra Kurtela

Zagrebački stan pun šarma i retro detalja
Moj najdraži kutak u domu: Petra Kurtela
dom naše poznate glumice Petre Kurtele virili smo dosad sramežljivo, onda kada nam je sama isto dopustila. Dvostruko smo tapkali ekrane svog mobitela kad god bi nam se na Instagramu pojavio fragment Petrinog stana, a ne sramimo se reći kako smo kutke s daškom retra i posložene na krilima mnogo kreativnosti savjesno (i mentalno) pohranjivali. Čisto ako usfali inspiracije.

Naposljetku, strpljenje nam je presušilo te smo Petru zamolili da nam sve dosadašnje djeliće slike spoji i pokaže napokon svoj omiljeni kutak u domu. Rezultat je ovaj članak i naša više nego zadovoljena znatiželja.

"Poprilično sam zadovoljna kako smo uredili cijeli stan. Ipak, najviše me veseli dnevni boravak. U njemu se nalazi stara foto-tapeta koju dugo čuvam i koja nije svima “sjela”, ali je meni pravi hit. Žao mi je jedino što dimenzijama ne odgovara visokom stropu. U kutu stoji slika slikarice Lene Kramarić, a svoje mjesto našao je i Murtić. Stol od sirovog željeza, držač za zavjese, bijele zidne lampe i teglu od kombinacije inoxa i mesinga sama sam osmislila i dala izraditi u firmi Kuper. Tepih je dovezen 70-tih ravno iz Irana, a luster i crni stolac nabavila sam zahvaljujući predstavama po kazalištima i kulturnim centrima u kojima sam glumila, i koji su se rješavali starog namještaja. Kauč i fotelja su hrvatski brend Prostoria, kupljeni u outlet trgovini. Sve u svemu, mislim da cijeli boravak dobro odražava naš stil te je u njemu, prije svega, ugodno boraviti", ispričala nam je Petra.

Foto: Privatni album
Objavljeno: 03.12.2017. u 08:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p