DIZAJN I ARHITEKTURA

Moj najdraži kutak u stanu: Ivana Niskota

Chic mjesto za igru i odmaranje

 
Lijepe interijere gledamo iz dana u dan, pohranjujemo ih u foldere na zaslonu svog laptopa i u mape na svojim Pinterestima, čuvajući ih kao inspiraciju za onaj dan kada napokon odlučimo svom domu dati osvježenje koje zaslužuje i koje je u skladu s našom osobnošću. 

Kako sve ne bi ostalo samo na interijerima stranih poznatih i nepoznatih ljudi i arhitektonskih studija o kojima najčešće ne znamo mnogo, odlučili smo zaviriti u domove naših domaćih kreativaca, novinara, blogera, ali i svih ostalih esteta kojima je jedna stvar zajednička - krasni interijeri. Zadatak je bio otkriti svoj omiljeni kutak u domu, a prvi u koji smo zavirili bio je onaj Ivane Niskote, autorice bloga Dekorum.hr, arhitektice i vlasnice doma koji ostavlja bez daha.

''Moj najdraži kutak je ujedno i centralna točka stana. Iz ove točke stan je pregledan i izgleda najljepše. U dnevnoj varijanti je ovo Larsu (skoro jednogodišnjaku) najdraže mjesto za igru i skrivanje, a u večernjoj varijanti ponovo postaje mjesto za nas dvoje odraslih i moje zen mjesto za čitanje knjige, časopisa, pisanje bloga ili uživanje uz 'The Affair' seriju'', ispričala nam je Ivana.
  
 
M.M.
Foto: Ivana Kranjčec
Objavljeno: 16.11.2015. u 12:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p