DIZAJN I ARHITEKTURA

Najavljeno je 4. izdanje Tjedna dizajna Zagreb

Počele su prijave za novo izdanje događanja posvećenog dizajnu
tdzg
S
a svakim novim danom sve smo bliže 4. Tjednu dizajna Zagreb koji će ove godine, od 9. do 14. svibnja, uz Državu partner Austriju, slaviti najbolje od hrvatskog i svjetskog dizajna te ponuditi brojne atraktivne sadržaje svim zaljubljenicima u dizajn.

Najveće je ovo događanje posvećeno dizajnu u Hrvatskoj u sklopu kojeg će mnogi izložiti svoje proizvode u sklopu #tdzg Dizajn parka u koji će se smjestiti #tdzg Expo, #tdzg Market i #tdzg Izložba fakulteta i škola, a koji će se posebno za ovu prigodu izgraditi uz Laubu te tako biti dio središnje lokacije Tjedna dizajna Zagreb, najavljuju organizatori, Tina Marković i Daniel Tomičić te pozivaju: ''Ako želite biti #tdzg Partner lokacija, pripremili smo za vas niz pogodnosti, poput sudjelovanja u Noći dizajna 2017. Pripremamo i velik broj noviteta u izlagačkom te sadržajnom smislu, od kojih je vrlo atraktivan #tdzg Food Design jer će okupiti vodeće svjetske stručnjake u toj mladoj, interdisciplinarnoj grani dizajna''.

tdzg
Ako želite biti dio ovog jedinstvenog događanja, priključite se kao #tdzg Partner lokacija, prijavite se za izlaganje u sklopu #tdzg Expa, #tdzg Marketa ili #tdzg Izložbe namještaja. U par klikova ispunite prijavnice koje se nalaze na službenoj mrežnoj stranici, zaključno s ponedjeljkom, 6. ožujka.

tdzg
tdzg
Foto: PR
Objavljeno: 13.02.2017. u 14:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p