DIZAJN I ARHITEKTURA

Najljepši komadi od baršuna kao stvoreni za vaš dom

Dobro došli u svijet baršuna!

Niske temperature primorale su nas da potražimo neka mekana i topla rješenja koja će nas istovremeno ušuškati unutar vlastitog doma, ali i pružiti dašak elegancije. Iako je pletivo česti odabir kada je utopljavanje u pitanju, ove sezone povratak baršuna donio je jednu posve novu notu kada su interijeri u pitanju.

Moramo priznati kako nema ničeg ljepšeg nakon napornog radnog dana smjestiti se ispred televizije te uživati u topli svog doma. Ove sezone baršun je prepoznat kao materijal koji će osim topline, unijeti i dašak elegancije. Njegova tekstura jednostavno zove da ga dotaknete, a zbog mekoće koju ovaj materijal pruža, teško da ćete poželjeti ustati iz baršunaste fotelje. Trenutno su za uređenje doma popularne boje poput ružičaste, tamnoplave i duboke zelene, a ako niste imali u planu investirati novac u dobar komad namještaja, uvijek možete istrošenu fotelju ili dosadni kauč vratiti u život nekom lijepom baršunastom prevlakom ili se poigrati jastučićima koje krasi ova fantastična tkanina.

Baršunasti detalji uvijek su upečatljivi i dominantni u prostoru, a zbog svoje mekoće i sjaja baš svaki prostor u domu može postati poseban i udoban. Također ove sezone baršun je proširio naše vidike komfora i elegancije, stoga ga možemo vidjeti i izvan spavaćih soba i dnevnih boravaka, točnije u kuhinji i blagovaonici. Baršunaste stolice oko blagovaonskog stola svaki obrok učinit će svečanijim, a kuhinjska klupa smještena uza zid vaše kuhinje i presvučena baršunom stvorit će pravi element iznenađenja. Klasičan, a opet tako raskošan, podignut će vaš interijer na neku novu razinu, stoga se upustite u ovu baršunastu avanturu!

Foto: H&M Home, Dizajnholik
Objavljeno: 24.01.2019. u 16:36

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p