DIZAJN I ARHITEKTURA

Najženstveniji uredski prostor koji možete zamisliti

Odlična inspiracija za uređenje malog prostora
ured
Kad je riječ o uredskim prostorima, oni o kojima se danas najčešće govori i koji su predmet divljenja su redom oni s potpisom poznatih arhitektonskih kolektiva koji prostrane prostore pretvaraju u prave "igraonice za odrasle".

Moderni uredski prostori sve češće, čak i na našem prostoru, sadrže dodatne sadržaje za zaposlene, poput igraonica za djecu, soba za odmor i igru, kuhinja s velikim izborom voća, pa čak i teretanu... No, koliko god nas to fasciniralo (trudeći se istovremeno ne propitkivati što zaista dolazi s ovakvim pogodnostima), jedan pogled na kvadraturom maleni i šarmom neodoljivi prostor u kojem se smjestio brend Crowns by Christy nas je naprosto rastopio.

ured
Kao da se u njemu našlo sve ono što bi romantičnom ženskom oku moglo biti ugodno, ured Christy Doramus na koji smo naišli na blogu Style Me Pretty pravi je ružičasti, cvjetni raj. S obzirom na veličinu, pametno iskorišten prostor je ujedno i primjer kako isti prilagoditi potrebama i učiniti ugodnim. Tako je, primjerice, u Crowns by Christy radni stol, kao i stol u "sobi" za sastanke, poprilično prilagodljiv pa se koristiti može za rad na računalu, kreativni rad, uredske zabave i ino. Isto vrijedi i za ostale komade namještaja koji su redom pokretljivi, lagani i prilagodljivi raznim situacijama i prostoru.

Jedan od najzanimljivijih detalja u ovom uredu defintivno je Smegov hladnjak u ružičastoj boji koji se nalazi u nekadašnjoj sobi za pranje rublja, čime je i onaj najmanji kutak pretvoren u onaj funkcionalni. Tapete s cvjetnim motivima, sagovi, jastuci, vaze s cvijećem i mnogobrojni detalji na policama ovaj prostor čine poželjnim za život, a ne samo za radno vrijeme.

ured
ured
ured
ured
ured

M.M.
Foto: Style Me Pretty
Objavljeno: 17.07.2017. u 15:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p