DIZAJN I ARHITEKTURA

Namještaj domaćeg kolektiva u neodoljivim proljetnim bojama

Tiha patnja: 3angle garnitura u proljetnim nijansama
3angle
Ususret novom godišnjem dobu koje poziva na lakše i prozračne note, dobro poznati domaći dizajnerski kolektiv Grupa Studio predstavio je nove boje svoje 3angle kolekcije za Prostoriu. Postojeća linija koja se sastoji od dvosjeda, naslonjača, stolića i taburea nadopunjena je komadima pastelnih nijansi koje će bez sumnje unijeti svježinu u svaki interijer.

Statement komade kolekcije 3angle koje za Prostoriu dizajnira domaći kolektiv karakterizira fragmentirana, kristalna forma koja istodobno poštuje ergonomiju, i to tako da forma rukonaslona imitira liniju ljudske ruke u pozi sjedenja. Ovime je, kao i udobnim punjenjem od hladne pjene i poliesterske vate omogućena apsolutna udobnost, što u kombinaciji s profinjenim dizajnom stavlja ove komade visoko na listu želja ljubitelja hrvatskog dizajna.

Nježne nijanse ružičaste, zelene i ljubičaste dobro su se uklopile u postojeću 3angle kolekciju namještaja, a lako ih možemo zamisliti u prozračnim, svijetlim dnevnim boravcima, kao i u modernim poslovnim prostorima. Više o kolekciji možete doznati ovdje

3angle
3angle
3angle
3angle
M.M.
Foto: Prostoria
Objavljeno: 14.03.2017. u 09:53

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p