DIZAJN I ARHITEKTURA

Nesvakidašnji suveniri koji promoviraju hrvatsku baštinu

Boškarina suveniri

blagodati boškarin suveniri 
Da je Hrvatska nepresušan izvor inspiracije za domaće kreativce znamo, a posljednji u nizu dokaza došao je u obliku zanimljivih BLAGOdati, prve serije projekta Boškarina suveniri koji imaju za cilj promovirati hrvatsku baštinu. 

Boškarina suveniri svoju priču grade na konkretnim, stoljećima održivim temeljima, pa su tako prvu liniju proizvoda ukrasili Medvedgrad, Monte Zaro, crkva Svetog Donata, Novigrad na Dobri i grad Bilaj. Autorica Božica Majstorović kao polazište je odabrala nepokretnu kulturnu baštinu, odnosno fortifikacijsku i sakralnu baštinu Hrvatske, a rezultat su majice, šalice, magneti i podmetači s nesvakidašnjim motivima. Tlocrtima poznatih građevina su se pridružili motivi i slogani sačinjeni od manje poznatih hrvatskih izraza, što ovu dizajnersku priču čini kompleksnijom i autentičnom. Zadar tako u izvedbi BLAGOdati dolazi u društvu prstena i fraze odluči blagovremeno, Zagreb se nadopunjava s Medvjeđa šapa i frazom upoznaj blagonaklonost, Puli društvo pravi ptica, a Gospiću Pijetao.
 
Želite li za sebe, svoje prijatelje ili poslovne partnere osigurati autentičnu i konceptualno zanimljivu sitnicu, Boškarina suvenire pronađite na Facebook stranici.
 
blagodati boškarin suveniri 
blagodati boškarin suveniri 
blagodati boškarin suveniri 
blagodati boškarin suveniri 
blagodati boškarin suveniri
boškarin suveniri 
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 29.06.2016. u 13:52
Tagovi: produkt dizajn

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p