DIZAJN I ARHITEKTURA

Obavezan detalj u svakom trendi kućnom uredu

Vikend projekt: žičani moodboard

diy
Z
avirite li na Instagram bilo koje mlađe modne ili beauty blogerice, YouTuberice, dizajnerice interijera ili u koju trendi Pinterest mapu, zasigurno ćete zapaziti jednostavan žičani moodboard, odnosno ploču za razne podsjetnike koja, osim što je praktična i pomaže da se organiziramo, služi i kao divan dekor.


Kako smo na blogu The Beauty Dojo naišli na vrlo jednostavan tutorial za ovakav žičani moodboard, odlučili smo ga sami rekreirati, s jesenskim jutrom u pozadini i šalicom kave na stolu, stoga i vama predlažemo da se bacite na posao želite li svom radnom kutku pridodati ovaj trendi detalj. Blogerica Andrea je za ovaj projekt iskoristila Ikeinu rešetku Barso, inače zamišljenu kao rešetku za penjačice, no uz jednostavnu preinaku, lijepi moodboard.

diy
Od materijala će vam za ovaj projekt trebati spomenuta rešetka koju u Ikei možete pronaći za 79,90 kuna, boja u spreju, vezivne spojnice i vijak kojim ćete rešetku pričvrstiti na zid ukoliko to želite. Rešetke u originalu dolaze u paru stoga ih možete pričvrstiti zajedno ili odvojiti, a potom ih sprejem obojite u željenu boju. Autorica bloga je koristila bijelu boju kako bi se polica uklopila u njen minimalistički dom, a nakon što se rešetka osuši, pričvrstite je na zid i krenite ukrašavati. U ovom slučaju možete koristiti kvačice, malene kuke, a želite li postići minimalistički izgled, slobodno se inspirirajte Andreinim moodboardom.

diy
diy
M.M.
Foto: The Beauty Dojo 

Objavljeno: 22.10.2016. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p