DIZAJN I ARHITEKTURA

Obožavamo živopisan interijer Madero Caféa

Genijalan bistro u kojem vlada tropska atmosfera
Madero Caféa
Veselo, razigrano i tropsko riječi su kojima se najvjernije može opisati uređenje Madero Caféa smještenog u Guatemali. Eklektična tropska oaza vrvi bojama, djelo je arhitektonskog studija Taller KEN i malo je reći kako nas je oduševila.

Gregory Melitonov i Ines Guzman dizajneri su iz New Yorka i Guatemale zaslužni za živopisan bar koji se nalazi u industrijskoj zgradi. Zahvaljujući prostoru u koji je smješten, bar krasi prostranost, otvorenost i prirodna svjetlost, a otvoreni je prostor upotpunjen palmama, cijevima te pokojim automobilom.

Dizajneri kažu kako su u Madero Caféu spojili uzorke, materijale i teksture svojstvene području u kojem se nalazi, a sve u svrhu kreiranja tropske atmosfere. Nju su zasigurno postigli, baš kao i razigranost i veselje koje vlada interijerom. Uz više nego zanimljiv interijer, nemoguće je ne primijetiti i eksterijer. Zgrada je s vanjske strane načinjena od roleta povezanih klinovima koje odaju dojam jedne cjeline. Iz fasade vire automobili, što ponovno cijelu priču čini dosta zabavnom.

Madero Café
Madero Café
Madero Café
Madero Café
Madero Café
M.M.
Foto: www.tallerken.info 
Objavljeno: 11.05.2017. u 15:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p