DIZAJN I ARHITEKTURA

Ormar poznatog modela osvaja svojom organiziranošću

Inspirirajte se u uređenju vlastitog kutka za odijevanje
walk in ormar 
Osim što uz njezino ime stoji titula modela i beauty mogulice, Tyra Banks je i kraljica organizacije, ako je suditi prema njenom ormaru. Poznata je ljepotica vrata svog doma otvorila Architectural Digestu koji se posebno dugo zadržao u ormaru, i to s razlogom.

Police i police s uredno posloženim komadima protežu se od poda do stropa i odišu luksuzom i sofisticiranošću. Uredno obješene čizme i glamurozne potpetice posložene u jednakim razmacima te izloženi modni detalji samo su mali dio kolekcije koja se nalazi u Tyrinom walk-in ormaru. Moderno uređen, jednostavan i pregledan, ormar je to čiji je svaki kutak osmišljen i funkcionalan jer, kako je izjavila za Architectural Digest, u moru obaveza i kao majka, ne može si dopustiti neorganiziranost.
 
walk in ormar 
Glamurozni ormar posložen je po boji i tipu odjeće, i to od svijetlih prema tamnim nijansama kako bi se postignuo određeni ritam. Detalji poput žutih vaza i metalnih ukrasa ormaru daju sofisticirani moment i cijeli prostor pretvaraju u onaj nalik luksuznom butiku, a ako ste oduvijek sanjali o svom walk in ormaru, slobodno pohranite ovaj atraktivni primjerak u svoje inspiracijske foldere
 
walk in ormar 
walk in ormar 
M.M.
Foto: Architectural Digest
 
Objavljeno: 10.06.2016. u 14:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p