DIZAJN I ARHITEKTURA

Perilice koje olakšavaju svakodnevicu

Samsung AddWash s dodatnim vratima

 

Samsung predstavlja novu seriju perilica rublja, koja zahvaljujući manjim vratašcima na bubnju omogućava jednostavno dodavanje rublja tijekom ciklusa pranja. Ove perilice olakšavaju svakodnevni život zahvaljujući manjim vratašcima na bubnju koji omogućava jednostavno dodavanje rublja tijekom ciklusa pranja.

Samsung AddWash ima dodatna vrata koje se nalaze iznad glavnih vrata i kroz koja se u perilicu može ubaciti zaboravljeni komad odjeće, uključujući i deterdžent te omekšivač, ako za to postoji potreba. To se može učiniti u doslovno svakom trenutku, bez obzira na to što perilica radi. Dovoljno je pritisnuti tipku za pauzu i nakon toga otvoriti dodatna vrata, koja su dovoljno velika da se kroz njih može ubaciti džemper ili traperice. Uz to, na početku postupka ispiranja rublja, korisnici će u perilicu moći ubaciti i rublje koje peru na ruke ili ono za koje je, tijekom pranja, potreban dodatni omekšivač. Sama vrata opremljena su i zaštitnim funkcijama kao što je dodatno zaključavanje, što sprječava slučajno otvaranje ili intervenciju znatiželjnih dječjih ruku.

Sljedeća inovacija je već dobro poznata tehnologija EcoBubble. Mjehurići deterdženta upijaju se u tkaninu brže, dublje i ravnomjerno nakon čega se temeljito ispiru. Najveća je prednost ove tehnologije ušteda električne energije. AddWash perilice opremljene su keramičkim grijačima, koji sprječavaju taloženje kamenca i povećanje utroška električne energije. Samsung tehnologija SuperSpeed omogućava pranje rublja u manje od sat vremena, bez smanjenja kvalitete pranja. Valja spomenuti i Diamond Drum tehnologiju. Dijamantni bubanj s utisnutom površinom nalik naboranoj ploči za pranje rublja, u testovima je pokazao smanjenje izloženosti materijala mogućem oštećenju, u odnosu na uobičajene bubnjeve perilica za rublje, za značajnih 34 posto.

AddWash perilice opremljene su nizom značajki kojima je moguće upravljati s Android ili iOS pametnih telefona. Kupci će moći pratiti ciklus pranja ili dobiti obavijest o početku idućeg ciklusa pranja, kako bi dodali osjetljivo odnosno ručno oprano rublje prema kraju programa.

Model AddWash serije nosi oznaku WW5500K, a njegova preporučena maloprodajna cijena je 4399 kuna. Ta je inačica opremljena AddWash i EcoBubble tehnologijom, digitalnim inverterskim motorom i Smart Check mogućnošću provjere kvara pomoću pametnog telefona. Vrh ponude čini potpuno opremljena serija WW8500K, čija preporučena maloprodajna cijena iznosi 7499 kuna.

Foto: PR

Objavljeno: 15.04.2016. u 08:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p