DIZAJN I ARHITEKTURA

Pogledajte novi stan Amal i Georgea Clooneyja

Luksuzni stan na Manhattanu

amal i george clooney
Zvjezdani par kojeg malo tko ne simpatizira poznat je po svom sjajnom stilu, a i odnedavno bogatiji za još jednu nekretninu. Prekrasna i uspješna Amal i njen odabranik George Clooney svojim su posjedima u Kaliforniji, Engleskoj i Italiji dodali još jedan, i to u New Yorku.

Kako izvještava New York Post, Amal i George su kupili veliki stan (no ne i penthouse) u novoj zgradi na Manhattanu čiji se završetak predviđa u 2017. godini, kada će i poznati par moći useliti. Luksuzni neboder sastoji se od 63 kata, a radove izvršava tvrtka Foster & Partners. Premda se u zgradi nalazi i impozantan penthouse, glumac i odvjetnica su se odlučili za jednako impresivan stan na 49. katu minimalističkog i vrlo glamuroznog nebodera u sklopu kojeg će moći koristiti i fine dining restoran u kojem će jela pripremati Michelinovim zvjezdicama okrunjen chef Joël Robuchon, gourmet tržnicu, teretanu, knjižnicu, dvoranu za balet ili pak ogroman bazen.

Zgrada se inače sastoji od 94 prostrana stana koja karakteriziraju visoki strop i prozori od poda do stropa koji prostorije ispunjavaju prirodnim svjetlom i osiguravaju očaravajuć pogled na grad, kao i betonski podovi koji daju pomalo industrijski izgled.

Amal i George Clooney

Amal i George Clooney

Amal i George Clooney

M.M.
Foto: streeteasy.com

Objavljeno: 11.10.2016. u 10:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p