DIZAJN I ARHITEKTURA

Predivan eco-friendly ured s pogodnostima za zaposlene

Zavirite u impresivno središte Etsyja

etsy 
Svima poznat kao virtualni tržišni prostor namijenjen kupnji i prodaji rukotvorina i vintage komada, Etsy se nedavno preselio u svoje novo sjedište. I baš kao što je bilo za očekivati, novi uredski prostor smješten u Brooklynu je, sukladno filozofiji kompanije, prava društveno osviještena oaza. 

Od samih početaka koji su se zbili još 2005. godine, Etsy njeguje svoju eco friendly filozofiju i s time je na umu uređen novi uredski prostor koji se prostire na devet katova i osmosatni je dom 496 zaposlenika. Rigorozni se standardi očituju u detaljima, poput kišnice koja se skuplja na krovu zgrade i jedino se njome zalijevaju biljke, prirodnom svjetlu koje prodire kroz ogromne prozore i time kompaniji štedi enormne količine energije, kao i solarnim panelima koji opskrbljuju energijom dio se zgrade.
 
etsy 
etsy 
Zaposlenicima i njihovim kućnim ljubimcima je u svakom trenutku na raspolaganju devet zajedničkih prostorija za objed, kao i vanjski vrt te krovna terasa s pogledom na Manhattan. Uz to, tjedno se u glavnoj zajedničkoj blagovaonici serviraju dva objeda spravljena od lokalnih namirnica, a zaposlenicima su na raspolaganju joga i meditacija u sobi za disanje.

Kako bi potaknuli još veću svijest o kulturi biciklizma, dizajneri su u sklopu zgrade kreirali i prostorije namijenjene biciklima, a zanimljivo je kako sav namještaj u interijeru potječe od raznovrsnih prodavača na Etsyju. Filozofija kompanije je u ovom slučaju dobila sasvim novo značenje, a Etsy je pokazao kako uspješno poslovanje može ići ruku pod ruku s društvenom osviještenošću i odgovornošću.
 
etsy 
etsy
 
etsy 
etsy 
etsy 
etsy 
etsy 
etsy 
etsy 
M.M.
Objavljeno: 14.06.2016. u 15:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p