DIZAJN I ARHITEKTURA

'Privremeni dom' Mirjane Mikulec okupirao je pažnju ljubitelja interijera

Nova knjiga poznate dizajnerice interijera

Svestrana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec održala je promociju nove knjige 'Privremeni dom' posvećene uređenju stanova za dnevni ili pak dugoročni najam, kao i apartmana te luksuznih vila.

U prostoru Tisak media centra okupili su se Mirjanini prijatelji i ljubitelji interijera, kako bi saznali sve nove trendove kako ove specifične objekte, načinom uređenja učiniti atraktivnima i unijeti u njih osjećaj topline doma. Upravo nedostatak topline i udobnosti u stanovima koji nisu naš životni prostor, već povremene stanice, kao i porast popularnosti stanova za jednokratni najam bili su glavna motivacija Mirjani Mikulec da počne pisati svoju 12. knjigu. Ali, i još nešto.“Mislim da svi znaju iz vlastitog iskustva koliko je važno u takvim prostorima, bez obzira bili oni opremljeni povoljnim ili skupocjenim materijalima, namještajem i detaljima, postići udobnu atmosferu i učiniti ga atraktivnim. Ljepota interijera pomaže nam da ga vrlo brzo osjetimo nekako svojim i opustimo se kao da smo doma. Planiranjem i pametnim rješenjima možemo sve to stvoriti i učiniti ih jedinstvenim mjestima“, objašnjava poznata dizajnerica interijera.


Indira Levak i Mirjana Mikulec

Knjiga donosi brojne primjere stanova, vila i apartmana koje potpisuje arhitektonski studio Mirjane Mikulec, ali i druge inovativne primjere interijera koji mogu biti odličan izvor inspiracije. Ujedno, knjiga će biti od pomoći svima, bez obzira na budžet kojim raspolažu, a spremaju se na djelomično ili kompletno uređenje prostora.Čitatelje koji se i sami spremaju na ovakav pothvat razveselit će i kuponi u sklopu knjige za popust za rasvjetu, dizajnerske komade namještaja, namještaj po mjeri i drugo.

'Privremeni dom' očekuje vas na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Hrvatske pošte po cijeni od 39,90 kn.

Mirjana Mikulec i Ivana Husar Mlinac

Martina Tomčić i Mirjana Mikulec

Foto: Darko Mihalić
Objavljeno: 30.01.2019. u 12:01

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p