DIZAJN I ARHITEKTURA

Probajte proći kraj ovih jastučića i ne nasmijati se

Otkrijte brend MyMy Pillow iz Slovenije
MyMy Pillow
Jedan od krucijalnih sastojaka za lijep dom u kojem se osjećamo dobro i sigurno zasigurno su ukrasni jastuci. Uz pomoć njih se u interijeru stvara osjećaj ugode i moramo priznati da su nam posebno bitni tijekom hladnijih mjeseci, kada se kraj njih želimo ušuškati u svakom trenutku. No, da mogu mamiti i osmijeh na lice dokazuje sladak brend MyMy Pillow koji je nedavno zaživio u Sloveniji.

Iza brenda slatkih i ručno rađenih jastuka kriju se majka i kći, Mojca i Katja Kozlevčar, koje su svoja znanja i strast pretočile u ljupki projekt. Obje veoma kreativne, Mojca kao krojačica, a Katja kao menadžerica brenda i društvenih mreža, poželjele su stvoriti proizvod koji će ljudima izmamiti osmijeh na licu i unijeti vedrinu u prostoriju te nešto uz što će se svi poželjeti sklupčati.

"Želja za kreiranjem nečega što će jednom prerasti u posao bila je oduvijek prisutna", rekla je Mojca, koja nikad nije prestala plesti, šivati, slikati i stvarati. Kao kućanica imala je mnogo vremena da svoje hobije pretvori u strast, a strast potom u slatke jastuke koji se uklapaju u sve interijere, od onih dječjih pa sve do dnevnih soba. Jastuci MyMy Pillows su ručno rađeni u Sloveniji, načinjeni su od kvalitetnog pamuka ili mekog filca, a ukrašeni su vezom. Dolaze u nekoliko različitih oblika, veličina, boja i uzoraka, a glavna je zvijezda među jastucima definitivno Sleeping Cloud, kojeg prati jastuk u obliku kapljice i s malim uzorcima oblaka. Fokus je pri izradi na detaljima, počevši od izbora materijala, a uskoro će biti dostupna i linija eco-friendly proizvoda, kao i novi dizajni jastučića. Želite li doznati više o MyMy Pillows i pratiti novosti, bacite oko na službeni Facebook.

mymypillow
mymypillow
mymypillow
Foto: PR
Objavljeno: 17.08.2017. u 12:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p