DIZAJN I ARHITEKTURA

Retro detalj za stan pun šarma

Tiha patnja: Urban Outfitters gramofoni

gramofon
P
reselili ste u vlastiti stan i želite ga u potpunosti prilagoditi svojim potrebama i stilu, ili ste možda već neko vrijeme u procesu dotjerivanja svog životnog prostora? U svakom slučaju, vjerujemo da pomno birate baš svaki detalj ne biste li kreirali ambijent o kakvom ste oduvijek sanjali, a jedan bi se detalj u ovu priču mogao savršeno uklopiti.


Dašak prošlih vremena u svaki će dnevni boravak unijeti retro gramofon. Osim što će biti pravi užitak probirati ploče i prostoriju ispuniti krckavim zvukom omiljenog albuma, ovi nostalgični detalji služe i kao šarmantni ukrasni detalj. Ako vaš otac ili djed ne skrivaju kakav stari gramofon kod kuće, u potragu za njim uvijek možete krenuti po vintage sajmovima. Tamo ćete, ako budete spretni, i uštedjeti, no ako vam novac nije problem i jedino što želite je svoj dom nadopuniti ljupkim detaljem obratite pozornost na online shop Urban Outfittersa.

gramofon
Svojim odličnim izborom gramofona Urban Outfitters će vas definitivno razmaziti, jer u svojoj online ponudi kućanskih potrepština i dekorativnih elemenata skriva mnogo modela gramofona. Na online shopu Urban Outfittersa ćete tako pronaći različite kolekcije modernih gramofona retro izgleda i šarolikih cijena. Od Crosley Cruisera i stajaćih Dansette gramofona do Audio Technica brenda kojeg će zbog minimalističkog i modernog izgleda obožavati i snažnije polovice, izbora je dosta, a naše omiljene primjerke pogledajte u nastavku.

gramofon(£129)

gramofon (£100)

gramofon(€215)

gramofon(£160)

gramofon(£120)

gramofon(£70)

M.M.
Foto: Urban Outfitters
Objavljeno: 26.09.2016. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p