DIZAJN I ARHITEKTURA

Rihannin dom na Barbadosu oličenje je raskoši

One Sandy Lane
Rihanna 
Reci i reci natipkani su o poznatoj ljepotici s Barbadosa ovih dana, ponajprije zahvaljujući osvojenoj nagradi Video Vanguard te impresivnom nastupu na ceremoniji MTV Video Music Award. I dok internet likuje na račun možebitne veze pop pjevačice i Drakea, mi smo zavirili u Rihannin nimalo skroman dom na Barbadosu.

Rihannina je ekstravagancija dobro poznata javnosti, što zbog osebujnog stilskog izričaja i ormara ispunjenog čitavim kolekcijama dizajnera, što zbog atraktivnih i produkcijski zahtjevnih nastupa kojih se svi rado sjećamo, a što zbog partijanja vrlo često popraćenog kamerama i paparazzo fotoaparatima. Ovoga su puta kamere ušle u Rihannin dom na Barbadosu, priuštivši nam pogled u raskošne odaje.
 
rihanna 
rihanna 
S pogledom na Karipsko more, masivno imanje One Sandy Lane smješteno u Paynes Bayju je svakako jedna od najluksuznijih nekretnina na otoku, stoga ne čudi kako se upravo Rihanna ovdje lješkarila uz bazen. Imanje vrijedno 19 milijuna dolara sadrži, između ostalog, infinity bazen, jacuzzi, opremljenu teretanu, conciergea dostupnog 24 sata dnevno, a uz peterosobni stan u sklopu imanja koji je Rihanna kupila za sebe i svoju obitelj još 2013. godine, došla je i privatna plaža, igralište za tenis i golf, kao i pristanište za jahte. Ovakva rezidencija, jasno, zahtijeva i visoke mjere zaštite, pa je tako cijelo imanje pokriveno biometrijskim bravama koje rade na principu otiska prsta. Mogućnost da se paparazzi ovdje negdje skrivaju u grmlju? Baš nikakva.
  rihanna rihanna rihanna rihanna rihanna
 
rihanna 
M.M.
 
 
Objavljeno: 30.08.2016. u 10:50

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p