DIZAJN I ARHITEKTURA

Trendi ručnici za plažu koje ćete voljeti

Kolekcija s potpisom Mirjane Mikulec
mirjana mikulec
Naša poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec  pobrinula se da stylish budemo i na plaži ovog ljeta te je predstavila svoju novu kolekciju ručnika za plažu.

"U prošloj kolekciji oslonila sam se na geometrijske uzorke, a ovaj put napravila sam mali odmak i fokusirala se na boje te jednostavne motive poput vječnih pruga. Naravno, materijali su mi iznimno važni pa sam ponovo odabrala pamuk koji je ugodan i jednostavan za održavanje", istaknula je Mirjana Mikulec.

Ručnici dolaze u čak deset različitih boja, od onih intenzivnih i veselih poput boje fuksije ili narančaste pa sve do onih neutralnih poput sive ili bež, a decentan dizajn krase detalji poput crnih pruga te sad već prepoznatljivih pompona.

ručnik za plažu
"Intenzivno radim i na dizajnu nove linije posteljine, prekrivača, ukrasnih jastučnica i još mnogo toga, ovo ljeto bit će radno", zaključuje Mirjana Mikulec koja će nove kolekcije proizvoda za dom predstaviti na InDizajn – Festivalu modernog doma, koji će se i ove godine održati u rujnu, u zagrebačkoj Areni.

Cijena ručnika je 129,90 i dostupni su u web shopu www.mirjanamikulec.com.

ručnik za plažu
ručnik za plažu

Foto: Darko Mihalić
Objavljeno: 29.06.2017. u 10:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p