DIZAJN I ARHITEKTURA

Sanjivi apartman za odmor iz snova

Daleka destinacija u koju ćete se zaljubiti!

Odmor iz snova najčešće uključuje beskrajno veliku količinu sunčevih zraka te savršene prizore sanjivih pješčanih plaža, a uz malo planiranja i potrebne inspiracije snovi vrlo lako mogu postati stvarnosti. Unazad nekoliko godina velika se pažnja počela posvećivati posebnim i tematski uređenim smještajima, a baš jedan takav pronašli smo u dalekom Palm Beachu.

Putovanja su jedna od boljih životnih odluka te za niti jednim potrošenim novčićem ne smijete žaliti jer ćete po povratku biti ispunjeni i obogaćeni za još jedno vrijedno životno iskustvo. Daleka putovanja, s druge strane uvijek su pomalo po strani jer su prvenstveno skuplja on nešto bližih destinacija, no to nije razlog da barem jednom u životu ne posjetite neko udaljeno mjesto. Palm Beach nalazi se na Floridi i svakako je lokacija koju vrijedi posjetiti. 'Pineapple Pad' je ime sjajnog i neizmjerno kreativnog smještaja koji se nalazi unutar Palm Beach Hotela te potpuno osvaja na prvi pogled. Radi se o malenom luksuzno uređenom apartmančiću za dvije osobe s prekrasnim pogledom na sanjive plaže i savršen krajolik.

Ovaj živopisan apartman uređen je u opuštajućem rustikalnom stilu s dozom ležerne nonšalancije te kombinacije umirujućih pastelnih boja. Kombinacija starinskog i novog stila odlično se je uklopilo u cjelokupan koncept uređenja te stvorilo prozračan i ugodan prostor u kojem su odmor i regeneracija zagarantirani. Velik broj posebnih detalja od kojih svaki priča neku svoju priču, izvrsno su pridonijeli stvaranju čarolije ovog posebnog apartmana. Odmor je bitan segment u čovjekovu životu te ga nikako ne biste trebali shvaćati olako, a ovaj prekrasan apartman vam može poslužiti kao idealna inspiracija za planiranje odmora iz snova.

Objavljeno: 08.02.2019. u 16:01
Tagovi: putovanja

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p