DIZAJN I ARHITEKTURA

Šarmantna sofa u koju će se zaljubiti svaki ljubitelj interijera

Kultni Toga Sofo komadi stvoreni su za interijere koje pamtimo

Mekani i udobni naslonjači oduvijek su jedan od najpoželjnijih komada kada govorimo o uređenju doma, a pronaći onaj koji je u isto vrijeme i estetski atraktivan, ponekad može biti pravi izazov.

Togo Sofa proizvod je francuskog brenda Linge Roset te se radi o fantastičnim naslonjačima iz kojih se nikada nećete poželjeti ustati. U čemu je tajna? Prva Togo Sofa dizajnirana je davne 1973, a prema riječima osnivača Linge Roseta, poznati dizajn sadrži pjenu, a originalan koncept izrade zadržao se je sve do danas. Ovaj naslonjač upravo zato već dugi niz godina uživa kultni status u svijetu dizajna interijera, a zbog velikog izbora boja i mogućnosti odabira veličina, osvojio je i srca svih ostalih.

Stavimo li neupitnu udobnost na stranu, Togo Sofe imaju specifičan i nadasve atraktivan izgled koji će se savršeno uklopiti u gotovo svaki stil, pa ne čudi činjenica da ih viđamo u uređenjima gdje vlada visoka elegancija, ležeran stil, minimalizam ili boho. Odlučite li se nabavu ove šarmantne sofe, preporučujemo nježnu pastelnu nijansu koja neće sama po sebi previše dominirati, no želite li ipak ostati dosljedni vječnoj klasici, s crnom ili bijelom verzijom nikako ne možete pogriješiti.

Još jedna od pozitivnih karakteristika Togo Sofe je njezina praktičnost i mogućnost jednostavnog razdvajanja i kombiniranja komada, pa se radi o odličnom komadu namještaja ako ste netko s kreativnim načinom razmišljanja koje voli mijenjati i razmještati životni prostor s ciljem što bolje posloženosti i estetike.

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.01.2019. u 12:21

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p