DIZAJN I ARHITEKTURA

Savršen kutak za preživljavanje ostatka zime

Inspirirajte se boemskim ženskim kutkom poznate You Tuberice

Claire Marshall

Koji je vaš najdraži kutak u domu? Je li to eterična spavaća soba, eklektična kuhinja u kojoj provodite vrijeme nakon posla ili kupaonica kao vaša mala spa oaza? U slučaju jedne od naših najdražih You Tuberica, ova titula pripada malom boemskom prostoru uz velike prozore ispunjene sitnicama koje evociraju lijepe uspomene, ujedno mjesto zahvaljujući kojem bismo mogli podnijeti preostale zimske dane.

Claire Marshall jedna je od poznatijih You Tuberica čiji kanal obožavamo, a na njenom Instagram profilu nismo mogli ne primijetiti prekrasno uređen kutak u jednako impresivnom stanu u kojem se Claire obožava opuštati. Taj je isti kutak You Tuberica odlučila detaljnije pokazati svojoj publici kroz video obilazak, a osim što je izrazito fotogeničan, doznali smo i to kako je ispunjen pločama i sitnicama koje bude pozitivne emocije i uspomene. Malom prizemljenom oazom dominira tepih, a tu je i gramofon, pisaća mašina, kolekcija ploča, naslonjač, inspirativni posteri te šator u kojem spava Clairein mačak.

Ugodnim ga i balansiranim čine komadi smješteni na podu, što je zgodna ideja koja se može lako rekreirati. Možemo samo zamišljati koliko je opuštajuće sakriti se u mali zen kutak na kraju napornog dana, pročitati nekoliko stranica knjige prije spavanja, popiti jutarnju kavu ili meditirati. Stoga, ne libite se pokupiti koji trik i ideju prilagoditi vlastitom domu. Jer, baš svakom treba njegov mali nook u koji će se po potrebi sakriti od svijeta.


M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 04.02.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p