DIZAJN I ARHITEKTURA

Savršena kuća za odmor nadomak Pule

Moderni industrijski stil u kombinaciji s tradicijom

 
potrazi za lijepim interijerima i zadivljujućim eksterijerima put nas često nanese u Istru. Naš lijepi poluotok obiluje zanimljivim kućama za odmor, vilama i skrivenim draguljima u kojima mnogi pronalaze svoj savršeni odmor, a dobar je primjer i Villa Astarea, smještena u malom mjestu Divšići u blizini Pule.

Među malim tradicionalnim kućama i starim lokalnim cestama mjesta koje broji oko 200 stanovnika, lijepa Astarea se izdvaja kombinacijom autentičnog i modernog. Prostrana okućnica u kojoj centralno mjesto zauzima bazen posebno je atraktivna, no moramo priznati kako nas je u slučaju Ville Astaree najviše osvojilo uređenje interijera.
 
Pomno dizajniranu vilu za koju je zaslužan arhitekt Boris Ružić odlikuje tradicionalni stil koji povezuje kamen i drvo, a atraktivni detalji popunjavaju gotovo svaki kutak. Kombinacija cigle, crne boje i drveta daje interijeru moderni industrijski štih, a priču zaokružuju momenti poput bicikla pričvršćenog na zid, pomno raspoređenih ukrasnih svijećnjaka i jastuka, te metalnih elemenata.
   
 
 
 
       
 
 
 
 
 
 
M.M.
Dizajn interijera: Boris Ružić
Foto: Rajan Milošević / Level 52
 
Objavljeno: 15.07.2016. u 12:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p