DIZAJN I ARHITEKTURA

Savršeno stilizirana istarska vila osvaja na prvi pogled

Spoj tradicije i modernih elemenata
Villa Vira 
Spajanje tradicije i suvremenih ideja nit je vodilja mnogih današnjih arhitektonskih i dizajnerskih projekata, a jedan takav u punom je sjaju zasjao u malom istarskom mjestu Banki kraj Poreča.

Po mnogočemu upečatljiva, Villa Vira vas prvo osvaja svojim eksterijerom. Bazen smješten uz stari kameni zid i terasa idealna za sunčanje tijekom ljetnih mjeseci te ljetna kuhinja u kamenom kubusu s kaminom već daju do znanja kako se staro u ovoj rezidenciji spojilo s novim. Sirovi kamen koji odiše tradicijom savršeno se nadopunjava s modernim glatkim površinama, što postaje sasvim jasno u jednako atraktivnom interijeru.

Prostrano open space prizemlje sastoji se od kuhinje i blagovaonice u kojoj dominira masivni drveni stol, a cijela se priča nastavlja u nešto intimnijem tonu na katu, gdje su smještene moderne i vrlo elegantne spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama. Moderan namještaj koji istovremeno nije podložan trendovima te izbor materijala u Villi Viri idealno koegzistira s retro detaljima poput pločica u kuhinji, ali i sveprisutnog kamena. Atraktivnu istarsku kuću potpisuje dizajner Boris Ružić, ujedno vlasnik brenda BR design.
 
Villa Vira 
Villa Vira 
Villa Vira 
Villa Vira 
Villa Vira 
Villa Vira 
Villa Vira 
Villa Vira 
Villa Vira 
Villa Vira  villa vira villa vira 
 
M.M.
Dizajn interijera: Boris Ružić
Foto: Rajan Milošević / Level 52
Objavljeno: 07.04.2016. u 16:09

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p