DIZAJN I ARHITEKTURA

Saznajte kako svoj dom učiniti ljepšim neovisno o budžetu

Započinje nova sezona InDizajna s Mirjanom Mikulec
Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec već ove nedjelje vraća se na male ekrane s novim epizodama jedine domaće emisije o uređenju doma i dizajnu interijera. Proljeće je vrijeme za predstavljanje novih trendova i kolekcija pa i inovativnih rješenja, a sve to očekuje nas u 15. sezoni InDizajna.

Osim noviteta i trendova koje simpatična dizajnerica interijera neumorno približava publici u svakoj novoj epizodi, gledatelje također očekuju odlični savjeti, preporuke i trikovi kojima će svoj dom učiniti lijepim i udobnijim mjestom neovisno o budžetu ili ukusu: “Moram priznati da sam se i sama iznenadila kada sam shvatila da smo već gotovo osam godina na RTL-u, teško mi je povjerovati da je već toliko prošlo. Zato smo i ovoga puta emisiju malo osvježili, vraćamo neka stara i gledateljima dobro poznata lica i rubrike, a uvodimo i potpuno nove.” - ističe Mikulec te objašnjava da je na zahtjev gledatelja odlučila vratiti rubriku Uradi sam pa će ljubitelji izrade namještaja i dekoracija doći na svoje, a uvodi i nove priloge koji će biti usmjereni na brza i efikasna rješenja problema s kojim se gledatelji javljaju.

InDizajn s Mirjanom Mikulec možete pratiti nedjeljom prijepodne na RTL-u, a reprize emisije emitiraju se RTL-u 2. Sve priloge možete naknadno pogledati i na stranici InDizajn.
Foto: PR
Objavljeno: 27.03.2019. u 13:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p