DIZAJN I ARHITEKTURA

Sladak trik za uštedu novca pri organizaciji vjenčanja

Chic ljetno vjenčanje
vjenčanje
Vjenčanja su skupa, u to sumnje nema, i upravo zato se mnogi danas okreću pomalo nekonvencionalnim, opuštenijim ceremonijama i slavljima kojima će jednako lijepo proslaviti svoju ljubav, no istovremeno neće biti u kreditu do kraja života niti će od uzvanika očekivati istu žrtvu.

Ovdje u priču upadaju mnoge DIY varijante koje ne samo da će vjenčanje učiniti posebnijim, već će i uštedjeti novac. A jedan takav efektan trik jesu dobri stari baloni. Na vjenčanjima često zanemareni, zapravo su jako lijep ukras koji može zamijeniti cvjetne aranžmane koji dolaze u paketu s povećim novčanim iznosima.

Baloni će se tako dobro uklopiti na stolove umjesto centralnih aranžmana, gdje će posebno dobro izgledati na dugačkim vrpcama. Efektni će biti i kao aranžmani na ulaznim vratima u dvoranu ili prostoriju u kojoj se odvija slavlje, kao i zavezani za stolice na samom obredu vjenčanja, ako se on odvija na otvorenom. Na balone možete ispisati i raspored sjedenja ili putokaze, a možete ih i pustiti da slobodno lebde po stropu čineći prostoriju magičnom. Opcija je mnogo, kao i inspiracije diljem interneta stoga, pripremate li vjenčanje ili samo veliki tulum, razmotrite prijedloge.

vjenčanja
vjenčanja

M.M.
Foto: Simply Bloom PhotographyAnn-Kathrin-KochGreat Galas
Objavljeno: 08.07.2017. u 11:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p