DIZAJN I ARHITEKTURA

Slatka proljetna kolekcija namijenjena kućnim ljubimcima

Domaći brend Qushin ima nove sitnice za omiljene čupavce
Qushin
S dolaskom sunčanijih dana, raste i želja čupavaca za nešto brojnijim šetnjama nakon kojih slijedi odmor u njihovom omiljenom kutku. Kada je riječ o jednom takvom kutku, zasigurno je najbitniji jastuk koji treba biti savršeno mekan i udoban, no bitno je da se i uklopi u životni prostor vlasnika. Odgovor na potonje je simpatičan domaći brend Qushin.

''Prvi dan proljeća odlučili smo proslaviti na najljepši mogući način, stalnu kolekciju nadopuniti posebnom, proljetnom kolekcijom Qushina za 2017. Ponosni smo što i dalje koristimo isključivo najkvalitetnije materijale koji su jedinstveni na hrvatskom tržištu jer smo svjesni da naši ljubimci to zaslužuju. Nova kolekcija idealna je i za mali makeover vašeg stana jer svoj dom možete uljepšati dekorativnim jastučićima jednakog dizajna. Ono što će posebno razveseliti neke vlasnike ljubimaca jest da se jastuci i dalje mogu personalizirati imenom ljubimca. Ako imamo traženi dezen na zalihi, bit će nam potreban jedan radni dan da proizvedemo jastuk koji želite'', kaže Iva, dodajući kako se u kvalitetu Qushin proizvoda možete i osobno uvjeriti u showroom na adresi Vrbik 10 a, na kojoj se, između ostalog, jastuci i proizvode.

Qushin
Qushin
Upravo to je ono što Qushin, brend Ive Goluže, razlikuje od brojnih sličnih proizvoda na tržištu. Ona je osluškivala potrebe svog Coton de Tuleara Baka i dizajnirala Qushin koji već treću godinu ne gubi na popularnosti. Prvi dan proljeća Iva je odlučila obilježiti novom kolekcijom jastuka, Qushin 2go prostirkama pastelnih tonova sa šarenim uzorcima koji će u vaše domove donijeti savršen proljetni makeover. Proljetna kolekcija nosi prigodna imena Flora, Azul, Camo, Mademoissele, Dotty i Balota. Uz to što ćete svojim čupavcima darovati divan ležaj, svoj dom možete ukrasiti dekorativnim jastučićima. Qushini su dostupni u tri veličine, a moguće je kupiti i setove Qushina, gdje uz jastuk možete kupiti dodatnu navlaku.

Qushin
Qushin
Hrvatski brend Qushin i u 2017. godini uspješno nastavlja poslovnu ekspanziju na tržište Zapadne Europe. Osim što su proizvodi dostupni putem web shopa za cijelo europsko tržište te u renomiranim trgovinama za kućne ljubimce diljem Njemačke, lijepe vijesti su nedavno stigle i iz Londona. Qushin će sredinom svibnja izložiti svoje proizvode i na PULSE ultimativnom boutique sajmu inspirativnih poklona, modernog življenja i modnih dodataka koji pomiču granice dizajna i inovacija u impozantnoj londonskoj Olympiji.

Qushin
Qushin
Qushin
Qushin
Foto: PR
Objavljeno: 21.03.2017. u 13:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p