DIZAJN I ARHITEKTURA

Slatke mape kao uspomene na lijepe životne trenutke

Originalan ukras za dom s domaćim potpisom
mappica
Kada ukrasi za dom nisu samo elegantni dizajn koji se stilski uklapa u interijer, već evociraju i lijepe uspomene te su podsjetnik na razne životne trenutke, tada su, vjerujemo da ćete se složiti, stvari koje dom čine domom.

Jedan će takav detalj u interijeru biti i Mappica, karta s koordinatama koje predstavljaju neko značajno mjesto, lijepu uspomenu ili nešto treće te su unikatna dekoracija koja će se isticati u svakoj prostoriji. Bilo da je riječ o mjestu upoznavanja, prvog spoja, prvog stana ili pak putovanja, koordinate će biti upotpunjene citatom ili tekstom po želji, a sve će to doći upakirano u domaći potpis.

Iza ovog slatkog projekta krije se studentica geodezije koja je svoje znanje odlučila iskoristiti u kreativne svrhe, što je rezultiralo šarmantnim Mappicama. Posteri s koordinatama su dostupni u dvije dimenzije, a 21x30 i 30x40 cm, a svaki je primjerak jedinstven jer ga se kreira prema vlasititim preferencijama. Malo je reći kako je ova slatka ideja dobrodošla u domaće more unikatnih kreacija, a detaljnije Mappice možete istražiti na Facebooku i Instagramu.

mappica
mappica
mappica
M.M.
Foto: Instagram (@mappica.design)
Objavljeno: 10.07.2017. u 14:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p