DIZAJN I ARHITEKTURA

Stradivarius ima sjajne ženske rokovnike u koje ćete se zaljubiti

Divno i inspirativno!

Kada obaveze stisnu sa svih strana, nije neobično neke jednostavno zaboraviti. Kako se ne bi dovodili u nezgodne situacije, najbolje što možete poduzeti je zapisivati sve ono što vas očekuje narednih dana te se tako riješiti nepotrebnog stresa i napetosti.

Rokovnici su jedna iznimno korisna i prijeko potreba stavka radite li posao koji iziskuje puno planiranja i unaprijed dogovorenih obaveza. Osim za posao, rokovnici su odlični i za bilo kakve druge segmente u životu; školovanje, kućanski raspored obaveza..sve to bit će puno lakše napravite li plan i raspored koji ćete uvijek u tren oka moći provjeriti. Standardni rokovnici dolaze u zagasitim bojama i poprilično su službeni, no postoje i oni koji su toliko šarmantni i lijepi da će vas osvojiti na prvi pogled. Sam dizajn rokovnika vrlo je važan i tu se ne podrazumijeva samo lijep izgled korica rokovnika, već i njegova unutrašnjost.

Preglednost i jasno naznačeni datumi i slične stavke, moraju biti transparentne, jednostavne i selektirane onako da su zastupljene samo one koje nam zaista trebaju. Nepotrebne rubrike i redci samo će napraviti dodatni košmar te ih je potrebno izbjeći. Jedan od najdražih high street brendova, Stradivarius, osim fantastične odjeće u svojoj ponudi ima kolekciju uredskog pribora u kojoj se mogu pronaći najljepši rokovnici ikada. Osim što možete birati između nekoliko vrsta dizajna, motivirajućih natpisa te se odlučiti za onaj koji najviše pristaje vašoj osobnosti, unutrašnjost ovih bilježnica fantastično je organizirana i koncipirana, a kako bismo vas potakli na kupnju ove prijeko potrebne sitnice, u nastavku smo izdvoji najljepše primjerke koji će vas apsolutno oduševiti!

50 kn


80 kn

80 kn

120 kn

80 kn

50 kn

80 kn


80 kn

150 kn

80 kn

120 kn

120 kn

70 kn

Foto: Stradivarius
Objavljeno: 17.01.2019. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p