DIZAJN I ARHITEKTURA

Stylish trik za organiziranje sitnica

Vikend projekt: papirnate vrećice umjesto plastičnih kutija
metalik vrećica
K
oliko god voljeli i propagirali minimalizam, naši životni prostori se neminovno i konstantno pune stvarima. Sitnica simo, sitnica tamo, pokoji potrebni komad, neki koji će kad tad zatrebati te onaj rezervni, usputni shopping i stvari koje koristimo na dnevnoj bazi... Sve te sitnice našim domovima daju karakter, no činjenica je da ih i zakrčuju i čine neurednima. 


Borite li se konstantno s manjkom prostora za pohranu, vjerujemo da ste stalno i u potrazi za funkcionalnim rješenjima koje ćete stilski uklopiti u prostor. Ideja koju je na svom blogu Almost makes perfect prezentirala Molly učinila nam se efektnom i idealnom za sve koji nemaju previše vremena ni spretnosti za DIY projekte, no svejedno bi htjeli brzo i oku ugodno rješenje za organiziranje sitnica.

Riječ je o čvršćim papirnatim vrećicama većih dimenzija koje uz pomoć malo spreja možete pretvoriti u zgodne čuvare sitnica koje ne želite izgubiti. Smjestiti ih možete u radnu sobu, dnevnu sobu, kao i u kuhinju ili smočnicu, a poslužiti mogu kao stylish spremište kozmetičkih proizvoda, pribora za šivanje, sitnih dječjih igračaka i inog. Trik je u tome da obojite vrećice sprejem (preporuka je srebrnim), pustite ih da se osuše, odrežete krajeve ovisno o tome koju dubinu želite i potom jednu stavite u drugu te zarolate vrh. Zaista jednostavan pothvat koji vam neće oduzeti mnogo vremena ni novaca, s time da vrećice uvijek možete iskoristiti i kao omot za poklon, u njih možete smjestiti teglu za cvijeće...

metalik vrećica
metalik vrećica
M.M.
Foto: Almost Makes Perfect
Objavljeno: 12.05.2017. u 16:54

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p