DIZAJN I ARHITEKTURA

Suveniri koji predstavljaju Hrvatsku u najljepšem svjetlu

Upoznajte brend Senses of Croatia
senses of croatia 
Našu priznatu umjetnicu Biljanu Gaurinu prozori su oduvijek fascinirali. Kao metafora života, kao kolekcija životnih priča i kao motiv koji može ponajbolje dočarati Hrvatsku, ti isti prozori sada su se u stvaralaštvu fotografkinje javili u potpuno novom obliku. 

Prozori Hrvatske fotografkinje Biljane Gaurin predstavljaju suvenir koji će svatko poželjeti odnijeti kući i prva su tema branda Senses of Croatia. Koncept je to suvenirnice koji predstavlja Hrvatsku kroz svih pet osjetila i priča poetičnu povijest naše zemlje. Nastavak kolekcije SEE u sklopu koje se nalaze Prozori jesu motivi hrvatskih gradova na fotografijama Ive Pervana, Biljanina Sinjska Alka kroz detalje te njene Žene Dalmatinske zagore.
 
senses of croatia 
Kolekcija Hear će uključivati autorski CD s glazbom koja predstavlja Hrvatsku, ediciju Touch – dotakni Hrvatsku, brand Senses of Croatia osmišljava u suradnji s našim nagrađivanim kozmetičkim brandom. Radi se o posebnim recepturama s autohtonim biljem koje se stoljećima upotrebljavalo za uljepšavanje i liječenje. U kategoriji Taste nalaze se delicije probranih i čuvanih recepata. Naposljetku, tu su i mirisi od lavande do ružmarina, koji domaćima evociraju djetinjstvo, a turistima šire vidike o ljepoti Hrvatske.
Šarmantne minijature sličice mogu se pronaći u trgovinama DELIIICIJE u devet gradova, Hotelu La Meridien, Muzeju Sinske Alke, koncept storeu Mare u hotelu D resort u Šibeniku.
 
senses of croatia 
senses of croatia 
senses of croatia 
senses of croatia 
senses of croatia 
senses of croatia  senses of croatia 
 
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 01.06.2016. u 16:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p