DIZAJN I ARHITEKTURA

Svijeće s potpisom brenda Kofer. lako je voljeti

Detalji kojima ćete poželjeti uljepšati dom
kofer
Padamo na dobar dizajn i to je činjenica koje se ne sramimo. Lijepi detalji za dom pripadaju onoj skupini malih stvari koje svakodnevicu čine primamljivijom, a upravo ovdje u priču upada domaći brend Kofer.

Sastavljen od skupine mladih kreativaca, Kofer. je sramežljivo ušao na domaću scenu, no sudeći prema sjajnim komentarima i novim proizvodima, od ovog brenda možemo još štošta očekivati i sramežljivi svakako više ne planiraju biti.

kofer
Fokusiran na dekoraciju za dom, brend je ponudio liniju efektnih svijeća koje krasi moderan dizajn. Simpatični natpisi ili vizuali dolaze u kombinaciji s jednostavnom bijelom podlogom te se lako uklapaju u razne stilove uređenja. Nakon slatkih flamingosa, zebri i ananasa Kofer. je predstavio svijeće s duhovitim natpisima, poput Cute, but psycho. But cute. koje će biti i genijalan poklon za dragu osobu. Novost je i linija svadbenih svijeća koje će uljepšati one opuštene i nešto modernije ceremonije, ali dolaze i u funkciji poklona zahvale.

Kofer. možete popratiti na službenom Facebook profilu gdje možete saznati i sve detalje oko naručivanja lijepih svijeća.

kofer
kofer
kofer
kofer

M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 01.03.2017. u 11:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p